• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Ons

Zetex Body Favourites is een dynamisch en toonaangevend familiebedrijf en weet met haar merken Pastunette en Rebelle in nacht- en loungekleding de huidige markt op haar eigen unieke wijze te bedienen.

Inmiddels is het assortiment uitgebreid met verschillende collecties, zoals Pastunette Deluxe, Pastunette Beach, Pastunette for men en Rebelle Girls. De collecties worden ieder seizoen aan de hand van de laatste trends ontworpen door onze eigen designafdeling, en zijn samengesteld met oog voor detail, van hoogwaardige kwaliteit stoffen en goede pasvormen. Met een scherpe prijs- kwaliteitsverhouding worden er telkens weer vernieuwende collecties neergezet, passend bij de actuele tijdsgeest waarin aandacht voor kwaliteit hoog in het vaandel staat.

De collecties zijn ieder seizoen te vinden in verschillende speciaalzaken, grootwinkelbedrijven, postorderbedrijven en diverse webshops. Inmiddels reiken de collecties tot ver over de landsgrenzen en worden onze merken wereldwijd verkocht.

 

Samenwerking Vzw Huize Sint-Vincentius

Vzw Huize Sint-Vincentius is een organisatie die hulpverlening biedt aan kinderen, jongeren, hun gezin en context, die zich in een complexe leefsituatie bevinden. Deze hulpverlening kan op verschillende manieren ingezet worden naargelang de noodzaak en naargelang de vraag van het gezin en de partijen die bij het gezin betrokken zijn. Zetex Body Favourites biedt de organisatie verschillende nacht- en loungekleding en accessoires. Deze samenwerking zorgt voor heel veel blije gezichten, zowel bij ons als de kinderen en jongeren.